Undergrupper


Er koselig ditt favorittord? Er å være sosial og spre glede og kos din favorittaktivitet? Da har du kommet til gruppa for deg! Kosegruppa er ansvarlig for det sosiale miljøet i revyen, gjennom å lage de beste pausene med masse kaffe, kake og kos, de råeste festene, de morsomste quiz-og spillkveldene og de koseligste koieturene. Du blir altså supergodt kjent med andre fysmattere på den desidert koseligste måten. Har du lyst til å være med? Join oss da vel!

Trives du best på scenen? Elsker du å synge, danse, monologe, dialoge, trialoge og underholde? FORT! Søk skuespiller så du ikke begår kjempetabben med å sitte blant publikum og se opp på scenen under Nablarevyen 2022 og tenke "Der skulle jo jeg stått!!".

Som sanger i revyen er du den som står for gåsehud-faktoren blant publikum. Hvis du er glad i å være på en scene, men kanskje mest for å synge, er dette gruppa for deg. Sangerne er de som får revyens sangnumre til å høres ordentlig bra ut, i tillegg til å være statist på en og annen sketsj.

Synes du økonomi og regnskap er gøy? Da er økonomigruppen perfekt for deg! Dette er en koselig liten gruppe med moderat arbeidsmengde gjennom revyåret. Vi holder styr på pengebruken til de andre undergruppene og sørger for at vi har sponsormidler nok til å dekke alt revyen trenger. Forkunnskaper er ikke nødvendig, søk i vei!

Liker du å tenke kreativt og jobbe med hendene? Vil du være med å style skuespillerne fra topp til tå? Da er scenegruppa stedet for deg! Du kan forme scenen slik du vil, og bidra til at sketsjene kommer til live med flotte rekvisitter og kostymer. Du får også muligheten til å sminke de som skal på scenen. Det er du som velger hvor du vil birdra mest. Det kreves ingen forkunnskaper, bare masse skaperglede! 

Har du lyst til å være med i nablarevyens sprekeste undergruppe? Hvis ja, søk dans i revyen! Dette vervet fungerer som en god mix av en treningsøkt og en sosial og hyggelig gruppe. Har du erfaring som koreograf, danser, turner eller bare elsker å virre rundt på scenen? Deg, JA DEG, vil vi ha med som danser! Vi blir et koselig, lite dansecrew som hjelper skuespillerne å lære koreografi og lager våre egne danser for å gi et variert scenebilde.

Er du glad i syke sketsjer, helsprøe parodier, knusktørre ordspill eller andre sprø former for humor? Har du lyst til å være en av hjernene bak revyen? Som medlem av skribentgruppa kan du være med på å forme Nablarevyen 2022 helt fra bunnen av! Vi er på jakt etter de som kan hjelpe oss med å bearbeide idéer, tekster og sanger med et kreativt øye. Dette er en gylden mulighet til å bringe din egen humor inn i revyen, og når premieren kommer kan du nyte den trygt fra salen!

Vi er kanskje den minste gruppen i revyen, men også en av de mest spennende! Som inspisientassistent vil du jobbe i tett samarbeid med skuespillerne, regissør og selvsagt inspisienten, men du vil også ha mye med danserne, skribentene, bandet og scenegruppa å gjøre. Inspisientens rolle i revyen er å sørge for god kommunikasjon mellom gruppene, og at alt blir ferdig i tide, så her er det mye “behind the scenes”-arbeid. Denne rollen er for deg som kanskje vil bidra litt ekstra til at revyen blir den beste revyen den kan være!

Vil du være med å vise ALLE at Nablarevyen 2022 faktisk skjer? Da er PR-gruppen noe for deg! Jobben vår er å styre sosiale medier, lage plakater, fikse billettsalg, revygensere og mye mer. Vi ser etter deg som er kreativ og rett og slett bare er gira på å spre ordet. Ingen forkunnskaper er nødvendig, men om du kan litt PhotoShop så er det et veldig pluss. Bli med da vel!

Vi er ansvarlige for å bråke litt i de kleine pausene mellom sketsjene, så det forhåpentligvis ikke blir så kleint. Revyens mest høylytte gruppe trenger deg som spiller (eller har spilt) et instrument. Og det fine er at det kan være et hvilket som helst instrument! Søk bandet enten du spiller trommer, fiolin, trompet, triangel, eller noe helt annet sprøtt!

Du har ansvar for å organisere danseøvingene og har overordnet ansvar for all dans i revyen. Dette innebærer å sørge for at all koreografi blir laget, samt innlært av skuespillere og dansere. I samarbeid med kapellmester, regissør og skribentsjef bestemmer du hvilke sanger som skal spilles, og hvordan musikalske nummer blir utført på scenen. Rollen som koreograf åpner for masse kreativ frihet, og du får mulighet til å sette ditt preg på revyen i stor grad.

 

Ta gjerne kontakt med tidligere koreograf Kristin Sundal Lien på mail krisslie@stud.ntnu.no eller tlf. 46853500 dersom du lurer på noe! 

 

Er du en skikkelig Nablarevy-nerd? Har du vært medlem i Nablarevyen i to år eller mer og har lyst til å bidra litt ekstra? Da er pensjonistgruppen noe for deg!   

Pensjonistgruppen er en ny revygruppe som skal ta seg av arkivering og andre oppgaver som ikke passer inn i noen av de andre gruppene. De skal også bidra til bevaring av erfaring og kunnskap på tvers av Nablarevy-produksjoner. 

Dette kommer til å være en fritt organisert og selvstendig gruppe, så det er også åpent for å foreslå egne prosjekter og arbeidsoppgaver. 

Vi ønsker gjerne pensjonister med erfaring fra revystyret, men dette er absolutt ikke et krav. Det er fullt mulig å kombinere pensjonistgruppen med en annen gruppe. 

Dersom du har spørsmål om pensjonistgruppen kan du kontakte Kristin Sundal Lien (46853500) eller noen andre i revystyret. 


 

Opptak


Det er for tiden ingen åpne opptak.