Undergrupper


Er koselig ditt favorittord? Er å være sosial og spre glede og kos din favorittaktivitet? Da har du kommet til gruppa for deg! Kosegruppa er ansvarlig for det sosiale miljøet i revyen, gjennom å lage de beste pausene med masse kaffe, kake og kos, de råeste festene, de morsomste quiz-og spillkveldene og de koseligste turene. Du blir altså supergodt kjent med andre fysmattere på den desidert koseligste måten. Har du lyst til å være med? Join oss da vel!

Trives du best på scenen? Elsker du å synge, danse, monologe, dialoge, trialoge og underholde? FORT! Søk skuespiller så du ikke begår kjempetabben med å sitte blant publikum og se opp på scenen under Nablarevyen 2024 og tenke "Der skulle jo jeg stått!!".

Liker du å tenke kreativt og jobbe med hendene? Vil du være med å style skuespillerne fra topp til tå? Da er scenegruppa stedet for deg! Du kan forme scenen slik du vil, og bidra til at sketsjene kommer til live med flotte rekvisitter og kostymer. Du får også muligheten til å sminke de som skal på scenen. Det er du som velger hvor du vil birdra mest. Det kreves ingen forkunnskaper, bare masse skaperglede! 

Har du en indre danser i deg? Da må du bli med i Nablarevyens sprekeste undergruppe! Som danser i revyen får du et verv som kombinerer trening med kreativitet og masse sosialt! Vi blir et koselig, lite dansecrew som lærer koreografi til skuespillerne og lager våre egne danser for å gi revyen et variert scenebilde. På denne måten kan du være med å løfte Nablarevyen 2024 til et nytt nivå! Hva venter du på? Søk dans, da vel!

Er du glad i å le? Har du lyst til å være en av hjernene bak revyen? Som medlem av skribentgruppa kan du være med på å forme Nablarevyen 2024 helt fra bunnen av! Vi er på jakt etter de som kan hjelpe oss med å bearbeide idéer, tekster og sanger med et kreativt øye. Ingen tidligere erfaring er påkrevd eller forventet, og når premieren kommer kan du nyte den trygt fra salen!

Vi er kanskje den minste gruppen i revyen, men også en av de mest spennende! Som inspisientassistent vil du jobbe i tett samarbeid med skuespillerne, regissør og selvsagt inspisienten, men du vil også ha mye med danserne, skribentene, bandet og scenegruppa å gjøre. Inspisientens rolle i revyen er å sørge for god kommunikasjon mellom gruppene, og at alt blir ferdig i tide, så her er det mye “behind the scenes”-arbeid. Denne rollen er for deg som kanskje vil bidra litt ekstra til at revyen blir den beste revyen den kan være!

Vil du være med å vise ALLE at Nablarevyen 2024 faktisk skjer? Da er PR-gruppen noe for deg!
Bli med, så får du muligheten til å bidra med design, sosiale medier og kreativ markedsføring!
Vi jobber blant annet med utformingen av revygensere, plakater og sosiale medier. Vi er også åpne for nye, kreative markedsføringsideer, for eksempel fysisk blæsting, merch og mer!
Tidligere erfaring er ikke nødvendig, men om du har litt kjennskap til verktøy som Photoshop og Illustrator så er det et veldig pluss!
Søk PR, og sammen gjør vi revyen synlig!

Vil du være med å fylle revyen med musikk, sang og god stemning? Vil du hygge deg samtidig som du bidrar med fengende melodier i revyen? Da er bandet noe for deg! Dette er kanskje revyens mest høylytte gruppe med mange ulike personligheter – som gjør at akkurat DU vil gli rett inn! Vi trenger akkurat deg som spiller (eller har spilt) et instrument. Alle instrumenter og personligheter er velkomne, alt fra trekkspill, saksofon, trommer, triangel, i tillegg til korister som vil bidra med sang!

Er du en skikkelig revy-ildsjel? Har du en kjempegod idé til hvordan man kan forbedre Nablarevyen som organisasjon? Da burde du søke pensjonistgruppen!

Dette er gruppen for deg som har vært med i Nablarevyen før, og som liker å jobbe i kulissene. Arbeidsoppgavene til en pensjonist kan være arkivering og organisering i Driven, bevaring av kunnskap og produkt fra tidligere revyer, og mye mye mer.

Gruppen er så å si selvdrevet, så dette er plassen for deg som er engasjert, og som vil jobbe sammen med andre engasjerte mennesker. Siden gruppen er selvdrevet, er det svært åpent for at du som pensjonist selv kan foreslå nye prosjekter og arbeidsoppgaver. Det er også mulig å kombinere pensjonistrollen med en annen undergruppe i revyen.

Vi gleder oss til å se deg på intervju, for å høre hva akkurat DU vil bidra med i Nablarevyen 2024!

Opptak


Det er for tiden ingen åpne opptak.