Våropptak

Sist endret: 6. mai 2020 16:36

Vi har løpende opptak av vårskribenter, kosesjef og koreograf. Bare å søke her!

Send gjerne mail til oss om du har flere spørsmål.

Vårskribent

Bli med på et kreativt og gøyalt skribentverv frem til sommeren og få muligheten til å forme neste års revy fra begynnelsen av! Dette gir ingen forpliktelser om medlemskap/undergruppevalg til høsten, så det går helt fint om du heller vil være skuespiller, scenearbeider eller publikummer når revyen braker løs.

Ta gjerne kontakt med skribentsjef Henrik Vatn Skaldebø på mail eller tlf. 90230966.

 

Koreograf:

Du har ansvar for å organisere danseøvingene og har overordnet ansvar for all dans i revyen. Dette innebærer å sørge for at all koreografi blir laget, samt innlært av skuespillere og dansere. I samarbeid med kapellmester, regissør og skribentsjef bestemmer du hvilke sanger som skal spilles, og hvordan musikalske nummer blir utført på scenen. Rollen som koreograf åpner for masse kreativ frihet, og du får mulighet til å sette ditt preg på revyen i stor grad.

Ta gjerne kontakt med tidligere koreograf Daria Barjaktarevic ved spørsmål på mail eller tlf. 98768850.

 

Kosesjef:

Kosesjefen er leder av kosegruppa, og ansvarlig for å gjøre det best mulig for alle å være med i revyen. Dette inkluderer å, sammen med resten av kosegruppa, sørge for gode øvingspauser med kaffe, kake og annen kos, lage mat i øvingshelger og arrangere sosiale arrangementer som fester, kosekvelder og koieturer for revyens medlemmer. Kosesjefen også med i og ansvarlig for det sosiale innad i revystyret. Som kosesjef får du altså både bli med i revystyret, og dermed ekstra ansvar og påvirkningskraft for revyen, og muligheten til å ta opp din egen kosegruppe, sette ditt preg på alt det koselige i revyen, og rett og slett vie din tid til å glede andre. Med på kjøpet får du et veldig sosialt og koselig år, der du blir spesielt godt kjent med kosegruppa og revystyret, men også resten av revyen.

Ta gjerne kontakt med tidligere kosesjef Vilde Vraalstad ved spørsmål på mail eller tlf. 48064821.